GMRTC

HAKKIMIZDA

2023 yılında GMRTC adı altında kurulan şahıs şirketimiz, madencilik sektöründe maden arama ve işletmeciliği konusunda 16 yılı aşkın bilgi ve deneyime sahiptir. Lisansüstü tecrübemiz (Jeoloji Mühendisliği – Ekonomik Jeoloji) ve sektörün en saygın uluslararası topluluklarına (MAusIMM) üyeliğimizin yanı sıra, 10 yılı aşkın süre kurumsal firmalarda etik değerleri esas alarak başarılı projelerde görev aldık. 5 yılı aşkın süredir yatırımcı ve yönetim ihtiyaçları odaklı teknik danışmanlık sağlıyoruz.

Değerli (Au, Ag, vd.) ve baz  Metal (Cu, Zn, Pb, Fe, Sb, vb.) madenciliği arama ve işletme yatırımlarınızdan en verimli  şekilde kazanç elde etmeniz için tüm teknik konularda destek sağlıyoruz.”

Hidrotermal, volkanojenik, sed-ex, volkanosedimanter ve bunların ikincil gelişmiş cevher yatakları başta olmak üzere, yeraltı ve açık ocak işletme yöntemiyle yapılan operasyonlar da dahil; cevher üretimi, maden arama, değerlendirme, raporlama ve kaynak modelleme çalışmalarını başarıyla yürütmekteyiz.

Yatırımcı menfaati ve gizliliği öncelikli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önceden yapılmışı yapmak yerine yenilikçi bir anlayışla bilgi birikimimizi kullanarak projeleri yoğun bir şekilde bilgisayar destekli dizayn programları ile 3 boyutlu olarak çalışıyoruz. Açık olduğumuz işbirlikleriyle jeoloji ve maden işletme danışmanlığı yanı sıra çağımızın bizi sürüklediği robotik ve teknoloji alanlarında da yeni başarılara ulaşmayı hedefliyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde 15’ten fazla ilde altın, gümüş gibi metal emtiaların yanı sıra bakır, kurşun, çinko, demir ve antimon üzerine  maden jeolojisi, modelleme ve cevher arama ve geliştirme hizmetleri verdik. Bugüne dek elde ettiğimiz “başlangıçtan sona dek açık ocak projelerini, üretimin en yoğun zamanlarından sonuna dek büyük yeraltı projelerini ve bunların etrafındaki yakın maden aramalarını” içeren eşsiz deneyim ve bilgi birikimini bünyemizde barındırıyor, tüm bunlardan gelen gücümüzü kurum kültürüyle projelerinize yansıtıyoruz.

Madencilik yatırımınızla ilgili ihtiyacınız, emtianız (Au, Cu, Pb, Zn, Fe, Sb, vd.) ve cevherleşme kökeniniz ne olursa olsun vakit kaybetmeden bize ulaşın, sizi dinleyelim, hedefleriniz için yol haritası çizelim, strateji geliştirip birlikte icra edelim.

Madencilik ve maden arama makalelerimize, sektörde sıkça sorulan sorulara en kısa cevaplara sitemizde bulabilirsiniz.

İLETİŞİM

Sitemizden alıntı ve kopyalama yapmadan önce info@gmrtc.com adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

GMRTC (www.gmrtc.com) internet sitesindeki tüm unsurlar (yazılar, yorumlar, videolar, görüntüler) aksi belirtilmedikçe GMRTC ürünüdür ve ilgilenen yatırımcılara, profesyonellere ve öğrencilere fikir vermesi amacıyla yayınlanmaktadır. Süreciniz içinde gelişebilecek herhangi bir detay, bu sitede ilgilendiğiniz konuyu etkileyecektir; bu sebeple doğacak zararlarınızdan GMRTC (www.gmrtc.com) sorumlu değildir. Verilen bilgilerle fikir edinmeniz, karar almadan önce tüm verilerinizle uzmanlara danışmanız önerilir.